"Моята истина е благодарността" - Лидия Николова

Специалист социални мрежи

Защо PURA VIDA?

Защото е направена с любов, усмивки и ентусиазъм. Това е всичко, което търся у хората и го открих точно в Pura Vida. Защото видях колко желание влага екипът ѝ във всичко, което прави и твори. Избрах Pura Vida, защото също е едно ново предизвикателство за мен и би ми помогнало много за бъдещите ми планове. Според мен всяко едно ново начинание, с което се захващам, ме изгражда като личност и смятам, че избрах точното място.

Кои 3 думи те описват най-добре?

Усмихната, позитивна, „шегаджийка“ (знаете защо са кавичките.. хаха)

Кои са твоите ежедневни Pura Vida трикове?

Добро кафе, приятна компания и една мокра муцунка легнала в мен, чакаща оооще малко ласки.

Най-големият ти успех?

Научих се да паркирам 😀

Най-големият ти провал?

Не мисля, че имам най-голям провал. А и аз ги наричам неуспехи. Научих се да извличам от тях само полезни уроци, които в бъдеще ми помагат да не правя същите грешки, а напротив – да се уча от тях.

Кога усети коренна промяна в живота си?

Наскоро се върнах от САЩ и културният шок все още ме следва. Тогава усетих промяна в себе си от гледна точка на мислене и възгледи. Започнах да мисля за живота си в по-мащабен план.

Ако имаше магическа пръчица, какво щеше да промениш в света?

Бих направила хората по-позитивни и по-благодарни един на друг. Те имат нужда да виждат насреща усмивки и добро отношение, някой да ги оценява и подкрепя. Тогава мисля, че всичко би било много по-прекрасно.

Има ли място, на което се чувстваш абсолютно спокойна?

Намирам спокойствие и уют в определени хора в живота ми, а мястото е без значение, когато съм с тях.

Коя е твоята истина?

Моята истина е благодарността. Нямате представа, колко по-лесен би бил животът, ако за всяко ваше добро дело, някой ви оцени и изкаже на глас благодарността си.

Какво те кара да се чувстваш значима?

Чувствам се значима, когато видя, че усилията ми не са били напразни. Тогава, когато съм помогнала на някого и виждам резултата след това. А най-значима се чувствам, когато човекът до мен ме подкрепя, цени и обича.

За какво се чувстваш благодарна?

Аз съм човек, който е благодарен за всичко. Може да ви прозвучи странно, но е факт. Аз съм благодарна, че имам покрив над главата си, че имам по десет пръста на ръцете и краката си, че мога да работя и да бъда самостоятелна. Благодарна съм на близките и приятелите ми за всичко, което са направили за мен. Както и на екипа на Pura Vida, че ме направи част от него.