"Всичко е възможно, абсолютно всичко, само трябва да го осъзнаем и да го поискаме." - Галя Лазарова

Автор/дизайн

Защо PURA VIDA?

За първи път попаднах на PURA VIDA чрез един пост в Инстаграм. Загледах се, зачетох се – спомням си позитивността и вдъхновението, които почуствах. За мен PURA VIDA  олицетворява много неща – пълноценен, осъзнат живот, празнуването на щастието и отказът да се приеме нещо за даденост. Това е едно местенце, което ме вдъхновява и прави щастлива, че съм част от него.

Кои 3 думи те описват най-добре?

Обичаща, търсеща, мечтателка.

Кои са твоите ежедневни PURA VIDA трикове?

Кафе с мляко, йога и хубава музика – трите неща които ме събуждат сутрин, през останалата част от деня – усмивки и благодарност, животът е такъв какъвто си го направим.

Най-големият ти успех?

Вече приемам всичко, което ми се случва, защото така е трябвало да стане – спрях да се питам защо, как така, ами ако…всичко ни се случва в правилния момент.

Най-големият ти провал?

Избягвам да приемам дадено нещо, което се е случило не по начина, по който съм искала, за провал  – само като урок, който е дошъл навреме.

Кога усети коренна промяна в живота си?

Когато осъзнах, че мога да  променя начина, по който виждам нещата около мен – въпрос на личен избор. Когато разбрах, че не всичко е крайно, задължително, на момента и на 100 %.

Ако имаше магическа пръчица, какво щеше да промениш в света?

Да бъдем по-осъзнати в отношението си към останалите и към заобикалящата ни среда, да полагаме грижи и да пазим чиста природата – малките стъпки са важни.

Има ли място, на което се чувстваш абсолютно спокойна?

Летището, за мен това е мястото, на което ме обзема абсолютно спокойствие, място, което ме кара да се чувствам и голяма, и малка, вдъхновена  и щастлива, че отивам или се връщам от някъде – и в двата случая все някой ме чака и аз чакам да видя някого. За мен това място  олицетворява  свободата – физическа и духовна.

photo-1528048786098-cc8217b47088

Коя е твоята истина?

Всичко е възможно, абсолютно всичко, само трябва да го осъзнаем и да го поискаме.

Какво те кара да се чувстваш значима?

Хората, които са винаги до мен  – семейството ми, близки приятели, хора, които дори далече като разстояние, са винаги близо.

За какво се чувстваш благодарна?

Усмивките на детето ми, възможността да избирам да се събуждам щастлива всеки ден.